Aros LMU (Luthersk Missions Unge) er en del af LM’s frimenighed i Århus, Aroskirken. Det, at Aros LMU er en del af Aroskirken, betyder, at vores åndelige hyrder og vejledere er pastoren og ældsterådet i Aroskirken. Da vi er en del af Aroskirken, vil det være naturligt som LMU’er at deltage i Aroskirkens gudstjenester, som finder sted hver søndag (se www.aroskirken.dk).

Det er dog ikke noget krav at komme i Aroskirken for at kunne komme i Aros LMU, men vi tror, at der ligger en stor velsignelse i at have et menighedsfællesskab på tværs af aldersforskelle. Derfor vil vi også opfordre alle til at komme til gudstjenesterne i Aroskirken. Aroskirken er stedet, hvor du kan blive åndeligt opbygget af prædikenen, og hvor du kan modtage nadveren til syndernes forladelse. I forbindelse med gudstjenesterne kan du også lære dem at kende, som ikke længere er i “LMU-alderen”, da der altid efter gudstjenesterne vil være mulighed for en kop kaffe og en snak, og desuden bliver der af og til arrangeret forskellige fællesarrangementer for alle aldre.

Aros LMU mødes i LM-huset på Oktobervej 61a, 8210 Århus V. Du vil under menupunktet “Program” kunne finde informationer om tidspunkt, og hvad der sker de enkelte aftener.

 

Loading map...

Loading